Logo groeiendbest.nl
De oudste boerderij van Europa is te bezichtigen
De oudste boerderij van Europa is te bezichtigen

Toer De Boer; Best Kom, Kijk, Beleef en proef

In samenwerking met ZLTO Best wordt op zondag 10 juni de 3e editie van "Toer de boer - Best" georganiseerd. Op deze dag hebben we een fietsroute van 26 km (de lengte van de beklimming van de Mont Ventoux!), die langs een aantal agrarische bedrijven rondom Best voeren.

Deze agrariërs stellen op die dag hun bedrijf open voor publiek. Een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het reilen en zeilen van verschillende bedrijven. Leuk, leerzaam en lekker bovendien, want... op ieder punt krijgt u een heerlijk hapje!
Dat is genieten van bijvoorbeeld koffie met appelgebak, poffertjes met poedersuiker een gevulde wrap en koffie met een appelflapje. Wij zorgen ervoor dat uw buik vol zit aan het eind van de tocht! Een deelnamekaart kost € 10 per volwassene en € 5 per kind en de opbrengst is voor het goede doel!

De fietsroute kan worden gestart bij één van deelnemende bedrijven naar keuze.
Daar betaalt u uw deelname en ontvangt u de route én natuurlijk een stempelkaart voor het lekkers dat u onderweg krijgt aangeboden.


Enkele deelnemers

Melkveebedrijf fam. Scheepers – bezoek oudste boerderij m.m.v. Heemkundekring Dye van Best. Oirschotseweg 117. Zorgboerderij De Hagelaar – bezoek Tiendenschuur Hagelaarweg 21. Molen 'De Volharding' (onder voorbehoud) Molenstraat 1B. Pluimveehouderij fam. Michielsen, Oude Baan 23/25

De fietsroute kunt u downloaden via de link op onze site www.bestindebenen.nl maar ligt ook op de bedrijven voor u klaar. Meer informatie; Jolanda Raaijmakers 0615101844

Meer berichten