Logo groeiendbest.nl

Optreden door musicalkoor en zangleerlingen CultuurSpoor Best

Op zondag 3 juni zal musicalkoor 'Mic One' weer van zich laten horen tijdens een speciaal optreden in de Huiskamer van Best. Het koor draait nu voor het tweede jaar onder leiding van Petra Clauwens.

Naast een heel scala aan musicalnummers zingt dit koor ook stukken uit het poprepertoire. De dames zijn in het koor sterk in de meerderheid, dus zij zijn nog op zoek naar een betere balans door aanvulling van de herenstemmen. Iedere dinsdagavond is er repetitie bij CultuurSpoor in de Huiskamer van Best. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken en luisteren naar het optreden of loop een keer binnen bij de repetitie.

Een aantal zangleerlingen van Petra zal ook een presentatie geven van de muziekstukken waar ze mee bezig zijn in de lessen. Het betreft hier allemaal gevorderde leerlingen waarvan er een aantal reeds is toegelaten tot de vooropleiding van de vakopleiding. Met al deze talenten belooft het een mooie muzikale middag te worden met een aantal pareltjes uit de musicalwereld. Ook zal Petra zelf nog een duet zingen met één van haar leerlingen en zullen koor en solisten elkaar vinden in een nieuwe muzikale setting.

Petra Clauwens speelde grote rollen in producties als Rebecca (o.a. als understudy voor Pia Douwes), Sisteract, Mary Poppins, Jekyll and Hyde en Wicked in binnen- en buitenland.

Al deze talenten op één plek staan garant voor een geweldige middag die u niet mag missen. De entree is gratis en de aanvang is om 14:30 uur in de Huiskamer van Best, Raadhuisplein 32. Meer informatie over muzieklessen en andere activiteiten is te vinden op www.cultuurspoorbest.nl

Meer berichten