Logo groeiendbest.nl
Sneeuwwatje, koning Jakkus en stiefmoeder
Sneeuwwatje, koning Jakkus en stiefmoeder

Sneeuwwatje gaat vrijdag in première!

Toneelvereniging De Narrekap brengt dit keer een heerlijke familievoorstelling voor iedereen tussen de 5 en 105 jaar op de planken. Het is trouwens ook toegestaan om verkleed als sprookjesfiguur naar de voorstelling te komen kijken. Daarnaast is het ook belangrijk om te vermelden dat de voorstelling Sneeuwwatje ook leuk is voor volwassenen! Om het helemaal compleet te maken wordt de voorstelling ondersteund door live muziek.

Een voorstelling bestaat niet alleen uit de acteurs die het publiek ziet. De rol van de grime en de kledingploeg is voor de voorstelling van Sneeuwwatje van grote toegevoegde waarde. De spelers zullen er super lelijk bijlopen, precies waar koning Jakkus van houdt. Sneeuwwatje is namelijk zo lelijk als de nacht. Dit tot grote tevredenheid van haar vader. Het lelijkste van het lelijkste is hem niet lelijk genoeg. Zijn vrouw is hiervan nog steeds het levende bewijs. Maar Sneeuwwatje groeit op en lijkt in lelijkheid haar stiefmoeder te gaan overtreffen en deze laat dit niet zomaar over haar kant gaan. Alles gaat net even anders dan in het verhaal van Sneeuwwitje, eigenlijk tegenovergesteld. Dit zorgt telkens weer voor zeer humoristische situaties waar de Narrekap bekend om staat.

Kaartjes voor de voorstelling kosten 10 euro, kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar betalen 7,50. Dit is inclusief een kopje koffie/thee of glaasje ranja voorafgaand aan de voorstelling. Meer informatie vindt u op de internetsite van De Narrekap: www.narrekap.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/Narrekap

Kaarten zijn nu reeds te reserveren, dan kan via www.narrekap.nl waar via de webwinkel van toneelvereniging De Narrekap online kaarten kunnen worden besteld. Als u liever telefonisch kaarten wilt bestellen dan kan dit via 06 23453922. U kunt ook de kaarten in de voorverkoop verkrijgen bij Snoeperij de Bonte Koe, Hoofdstraat 12 of bij Choco& Zoet, Wilhelminaplein 64A.

De première is op vrijdag 18 mei om 19.00 uur. De overige avondvoorstellingen zijn op: zaterdag 19 mei, vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei.

Er zijn ook 2 middagvoorstellingen op zondag 20 en zondag 27 mei om 14.00 uur. Locatie: 't Tejaterke, Max de Bossustraat 1.

Meer berichten