Logo groeiendbest.nl
Er waren op veel plaatsen veel kleuren te zien
Er waren op veel plaatsen veel kleuren te zien

Kunstroute Best kleurrijk en inspirerend!

Op 12 en 13 mei wapperden de vlaggen van Kunstroute Best op 22 adressen verspreid over alle hoeken van Best. In totaal 32 kunstenaars kregen de kans om hun werk aan het kunstminnend Best en omgeving te laten zien!

Dankzij het warme weer op zaterdag en ondanks het natte weer op zondag hebben veel geïnteresseerde Bestenaren en niet-Bestenaren hun weekend besteed aan het ontdekken van wat de Bestste kunstenaars allemaal in hun mars hebben. De ontdekkingstocht begon voor velen bij Cultuurspoor in het centrum van Best, hier was de overzichtstentoonstelling te bekijken. Veel deelnemende kunstenaars deelden hier een kleine preview van wat er allemaal op hun eigen locatie te vinden was. Deze expositie werd begeleid door twee kunstenaars die hier hun werk tentoonstelden. Na deze eerste stop vervolgden veel bezoekers hun weg naar de volgende ontdekking op een nieuw expositie-adres.


Van alle kanten

Dit jaar heeft de kunstroute een breed publiek kunnen bereiken. Vanuit Son en Breugel, Eindhoven, Oirschot en zelfs uit Vianen heeft men bezoekers mogen ontvangen.

Het was een weekend vol interessante gesprekken tussen kunstminner en kunstenaar, nieuwe ideeën voor de inrichting van huis en tuin, en wie weet wel inspiratie voor een kunstenaar in spé…

Hebt u het gemist of wilt u nog even nagenieten? De overzichtstentoonstelling is nog tot 30 mei te bekijken in Cultuurspoor Best.

Foto, Cor Delissen


Meer berichten

Shopbox