Logo groeiendbest.nl

"Lover of loser" door jongvolwassenen van Ons Eygen Landt

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en donderdag 8 februari spelen de jongvolwassenen van Ons Eygen Landt "Lover of loser" naar het ook verfilmde boek van Carry Slee onder regie van Suzanne van Straten.

Samenvatting van het verhaal:

Eva is bang voor haar stiefvader Willem. Ze denkt dat hij haar wil misbruiken. Wanneer ze dit aan haar moeder vertelt, wilt ze haar niet geloven. Eva's vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om Eva's problemen serieus te nemen. Eva kan zichzelf wel uitleven in haar hobby: T-shirts ontwerpen. Maar ze kan niet altijd van haar problemen weg blijven lopen.
Eva is verliefd op Mees. Op een dag heeft ze ontdekt dat hij al een vriendin heeft (wat een vergissing was). Eva is erg teleurgesteld. Ze denkt dat ze helemaal niemand kan krijgen…
Ze komt ene Ricardo in het park tegen. Hij ziet dat ze huilt en vraagt wat er is. Ze zegt dat ze thuis ruzie heeft gehad met haar moeder. Hij geeft haar honderd euro voor een hotel en geeft haar zijn kaartje met naam, telefoonnummer enz. Hij zegt dat hij haar beroemd kan maken en haar mee zal nemen naar Parijs. Mees zag dat hij haar geld gaf, en vertrouwt het niet.

Ingrediënten van deze voorstelling: kwetsbaarheid, teleurstelling, vertrouwensbreuk moeder/dochter, vlucht voor de werkelijkheid, liefde, incest.


Een boeiende voorstelling met zeer actuele thema's (loverboy, incest, drugs, prostitutie bijvoorbeeld) in een mooi, sober decor, gespeeld door talentvolle jongvolwassen spelers van Ons Eygen Landt. Sommigen spelen al toneel bij Ons Eygen Landt vanaf hun zevende levensjaar.

Kaarten zijn online te reserveren via www.tejaterke.nl en kosten € 7,50 p.p.
De voorstelling begint om 20.00 uur in 't tejaterke. Meer info op www.onseygenlandt.nl Lukt online reserveren niet bel dan even naar Wil van de Wiel,06 29082696.


Stichting Amivedi

Gevonden en verloren huisdieren

Gevonden,- 20 jan, kat, E.K, kater ongecastreerd, jong, cypers rood met wit, witte snorhaartjes, klein wit vlekje linkerkant bij het neusje, wit streepje links over de neusbrug, wit befje, voor en achterpoten witte voetjes, gevonden in de Dorsvelden in Best, 1295459

Amivedi meldpunt Eindhoven e.o., tel. 088-0064684, www.amivedi.nl eindhoven@amivedi.com


Reageer als eerste
Meer berichten