Logo groeiendbest.nl
De tantes - en één oom - in Heivelden (Foto, Cor Delissen
De tantes - en één oom - in Heivelden (Foto, Cor Delissen

Groot gevarieerd aanbod 'Bij de Tantes Best'

(Advertorial)

Een bijzondere speciaalzaak die een bezoek waard is

De winkel bestaat onder de naam De Bestse Bazaar al meer dan 3 jaar aan de Rendierhei 15 in winkelcentrum Heivelden. Afgelopen donderdag werd de winkel heropend onder de nieuwe naam 'Bij de Tantes Best'. De winkel is ruim, heeft een zeer gevarieerd aanbod van artikelen en diensten.

Eigenaresse Yvette van Geel reageert verheugd op de metamorfose. "We hebben alles onder handen genomen. Voorheen keek je hier donker binnen. Nu is alles licht geschilderd, onze styliste heeft een herschikking gemaakt en gezorgd voor meer rust in de uitstraling. Met een nieuwe huisstijl en logo gaan we van start. Sinds kort zijn we ook DHL-servicepunt."

In het pand van Bij de Tantes Best werken 13 ondernemers samen. Yvette van Geel is de spil, de andere ondernemers doen ieder hun eigen ding. "Iedereen is op zijn eigen manier met het eigen bedrijf bezig. Hier is een fysiek verkooppunt. Ik regel naast mijn eigen producten de huur waar iedere ondernemer aan bijdraagt. Zelf zorgen we voor een fulltime bezetting. De shop in shop formule, of conceptstore, werkt uitstekend. We hebben een verrassend aanbod, dat snel wisselt. We proberen vooruit te lopen op de trends die worden verwacht. En we zijn altijd op zoek naar ondernemers die met vernieuwende producten komen."

Breed aanbod

De ondernemers die samenwerken in 'Bij de Tantes Best' hebben zin in de nieuwe uitdaging. Yvette heeft als onderneming 'Feel good by Saartje'. Ze verkoopt zoetige en hartige lekkernijen, aangevuld met landelijke woonaccessoires.
Juliëtte koos als naam voor haar bedrijf Zjuul Design. Juliëtte ontwerpt en maakt zelfgemaakte kindermode. In de winkel hangt kleding tot de leeftijd van 10 jaar. Voor oudere kinderen kan op bestelling kleding worden gemaakt.
Ys Design & Leather van Yvonne richt zich op moderne woonaccessoires en sieraden en leren producten als tassen en portemonnees.
Hetty heeft twee ondernemingen: Best Oud en Soop. Best Oud verkoopt brocante en Soop zeep, geurzakjes en spreukkaartjes.
Francinette van La Borsa voert een collectie trendy damestassen voor een betaalbare prijs.
Daniëlle van Da Creativo heeft een uitgebreide collectie kraamaccessoires, kraamcadeaus, kinderkameraccessoires en gepersonaliseerde cadeaus.
Krachtstroom040 van Richard is gespecialiseerd in stoere en authentieke industriële en vintage producten zoals lampen en oude kisten.
Beautiful Shirt en Enjoy & Gift van Helmy brengt eigentijdse damesmode waaronder wonderjeans, paraffine windlichten aangevuld met woonaccessoires.
Melissa van Fashion by Mellin is gespecialiseerd in jonge damesmode.
Prachtige gehaakte knuffels vindt men bij Ravza van Feliz.
Ambachtelijke foodproducten volgens oma's recept met een moderne twist zijn te vinden bij 'Zuster Evie Best' van Ivanka.
Fröbeltafel van Janneke en Eveline voegt een ander aspect toe aan het scala van producten en diensten: een creatieve samenwerking in kinderworkshops.
Angelique brengt haar sfeervolle woonaccessoires in haar onderneming Het Sfeertje.


Concept

Ruim drie jaar geleden startte de groep ondernemers met het concept. "We hebben eerst een minimarkt gehouden in de passage van het winkelcentrum. Later volgde een grotere markt met wel 40 ondernemers. Dat was een groot succes. Zo kwamen we op het idee om een groep ondernemers samen te brengen in een ruimte. Dit winkelpand stond toen leeg. We zouden het voor drie maanden mogen gebruiken en zijn er zomaar ingetrokken", legt Yvette uit. "Die drie maanden liepen uit tot 3 jaar."
Nadieh van Diehzign werd gevraagd om de winkel opnieuw in te richten en te adviseren over kleuren, etalage, nieuwe indeling en te helpen bij de styling. "Ik heb een vriendin, Larissa Tops van Creative Media, gevraagd om een nieuwe naam, logo en huisstijl te ontwerpen. Ik heb geïnventariseerd welke wensen er leefden en waar behoefte aan was. Via een collage heb ik een beeld gegeven van de mogelijkheden en dat leidde tot een duidelijke indeling. Ik heb gezocht naar een rustige basis en focus op de producten. De winkel moet een eenheid uitstralen en de producten moeten leuk geëtaleerd worden."

Bij de Tantes is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17 uur.


        

Reageer als eerste
Meer berichten