Logo groeiendbest.nl

Twee avonden vol leut

Komend weekend in De Tent

De Klompengatse Avonden zijn dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari. De avonden zijn ontstaan uit twee evenementen, voorheen de Prinsenzittingen en de Tonpraot-avonden. Door deze twee samen te voegen staan wij garant voor een avond vol gezelligheid, leut en top-amusement. Voor het eerst sinds jaren zijn wij veranderd van locatie, namelijk "de Tent", aan Dorpsplein

Kaartverkoop

De kaarten zijn online te bestellen via www.detentbest.nl/kaartverkoop. Tevens zijn de kaarten tegen contante betaling af te halen bij Smits Dierenspeciaalzaak, Hoofdstraat 40. Kaarten kosten 11 Euro per stuk.

Programma

Dit jaar zullen er twee Bestse tonpraters optreden: Hans Erven en Roel de Bresser. Van buitenaf gecontracteerd; Koop Drost, Rene van den Heuvel en Robert van Lamoen, deze zullen "de Tent" op z'n kop zetten. Niks en un Bietje zal een cabaret act verzorgen en de avonden zullen worden afgesloten door de Dorinis, winnaar van "Kies je Kraker 2017" bij Omroep Brabant.

De gehele avond zal muzikaal worden ondersteund door DJ Flugel. En om de avond geheel sfeervol te laten verlopen is er een dresscode: carnaval!


Reageer als eerste
Meer berichten