Logo groeiendbest.nl
Een mooie cheque van 2500 euro (Foto, Cor Delissen)
Een mooie cheque van 2500 euro (Foto, Cor Delissen)

Verano® schenkt € 2.500,- aan Bijna Thuis Huis de Vlinder

Ieder jaar schenkt zonweringfabrikant Verano® een geldbedrag aan een goed doel in de regio. Dit jaar is gekozen voor Bijna Thuis Huis de Vlinder in Best. Bijna Thuis Huis de Vlinder is een huis, ofwel hospice, voor mensen in de terminale fase van hun leven met een levensverwachting van in principe niet meer dan drie maanden.

Het gaat daarbij om mensen die niet in een ziekenhuis of verpleeghuis zijn opgenomen maar die ziek thuis zijn en waarvoor de zorg voor de directe omgeving te intensief is geworden. Het Bijna Thuis Huis de Vlinder biedt dan de mogelijkheid om de laatste levensfase door te brengen in een omgeving die zoveel mogelijk lijkt op de thuissituatie. Omringd door mensen en zaken waarmee men vertrouwd is, met de eigen mantelzorgers en medische zorg aangevuld met eventueel persoonlijke spullen. Verano® wil Bijna Thuis Huis de Vlinder met de donatie steunen en bijdragen aan het prachtige werk van dit lokale initiatief. De cheque is op dinsdag 9 januari door Evelien Janssen namens Verano® overhandigd aan de nieuwe voorzitter van Stichting Bijna Thuis Huis de Vlinder, Harry Crielaars.

Verano® is sinds de oprichting in 1990 in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Verano®, gevestigd aan de Bedrijfsweg in Best, is uniek met haar totale collectie raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren.


Reageer als eerste
Meer berichten