<p>De Buurtkamer in Buurthuis Kadans aan de Sint Jozefstraat 1 in Best opent vanaf maandag 14 juni weer de deuren.</p>

De Buurtkamer in Buurthuis Kadans aan de Sint Jozefstraat 1 in Best opent vanaf maandag 14 juni weer de deuren.

Buurtkamer in Buurthuis Kadans gaat weer open

Na vele maanden gedwongen gesloten te zijn geweest vanwege de coronamaatregelen vanuit de rijksoverheid, gaat de Buurtkamer in Buurthuis Kadans in Best vanaf maandagochtend 14 juni gelukkig weer open voor bezoekers.

BEST - Voor velen een grote opluchting om elkaar eindelijk weer te mogen ontmoeten en in een ongedwongen sfeer leuke dingen met elkaar te ondernemen. Zoals bijvoorbeeld de krant en leesmap samen lezen, een gezellig potje sjoelen, een kaartje leggen, of gewoon lekker wat ongedwongen bijpraten. Veel kan, maar niets moet!

Openingstijden

De gastvrouwen en gastheren bieden ook u graag een lekker kopje koffie of thee aan. De Buurtkamer is namelijk voor iedereen vrij toegankelijk en geopend van maandag tot en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Uiteraard worden de geldende coronamaatregelen wel in acht genomen.

Pluktuin

De gastheren en gastvrouwen zien u graag vanaf maandag 14 juni in de Buurtkamer van Buurthuis Kadans aan de Sint Jozefstraat 1 in Best verschijnen. U kunt dan ook gelijk een kijkje nemen in de prachtige Pluktuin naast het buurthuis, die net als de realisatie van de Buurtkamer tot stand gekomen is op initiatief van en dankzij de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers.

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen met Buurthuis Kadans op telefoonnummer 0499-371783.

Meer berichten