<p>De nieuwe single van Bestenaar Max Kees is uit. Deze is te beluisteren via de streamingsdiensten en YouTube.</p>

De nieuwe single van Bestenaar Max Kees is uit. Deze is te beluisteren via de streamingsdiensten en YouTube.

(Foto: Anniek de Wild)

Max Kees slaat met ‘Friday Night’ een nieuwe weg in

Bestenaar Max Kees is terug! Zijn nieuwste single ‘Friday Night’ is vanaf nu op alle streamingsdiensten en YouTube te beluisteren en te bekijken.

BEST - ‘Friday Night’ gaat erover dat wanneer je een crush hebt op iemand je hem/haar niet meer uit je hoofd krijgt. Diegene speelt continu door je gedachten. Deze song is een belofte van jou aan je crush. De song is geschreven en geproduceerd door Dioni Jurado, Kerem Koçak en Delaney Nelom.

Nieuwe muzikale weg

Max Kees vertelt: “Friday Night is voor mij een compleet nieuwe muzikale weg die ik insla. Totaal anders dan mijn eerdere muziek, zoals ‘One’. Ik ben heel blij dat ik samen met muzikale partners - Dioni Jurado, Kerem Koçak en Delaney Nelom - deze weg mag inslaan. Net als ik zijn deze jongens gek van muziek, en komen er nog veel toffe songs aan!”

Over Max Kees

Max Kees uit Best heeft in 2019 meegedaan met het Junior Songfestival en kwam met zijn groep ‘Moves’ tot de finale! ‘Moves’ bestond uit Max Kees, Luuk van der Boom, Miencke Kalloe & Tess van der Veer. Dit was het eerste groepje bestaande uit jongens én meisjes voor het Junior Songfestival! Na dit avontuur is hij zich gaan richten op zijn eigen muziek en heeft hij zijn eigen single ‘One’ & cover ‘Holy’ uitgebracht. Justin Bieber & Shawn Mendes zijn Max zijn grote idolen!

Wil jij de nieuwe single van Max ook bekijken en beluisteren? Ga dan naar https://www.youtube.com/watch?v=bFL5veiybBg.

Meer berichten