<p>Het mag weer, struinen langs rekken vol boeken in de bibliotheek aan het Raadhuisplein in Best. Houd wel rekening met de aangepaste openingstijden en alle noodzakelijke coronamaatregelen.</p>

Het mag weer, struinen langs rekken vol boeken in de bibliotheek aan het Raadhuisplein in Best. Houd wel rekening met de aangepaste openingstijden en alle noodzakelijke coronamaatregelen.

(Foto: )

Bibliotheek weer geopend: openingstijden aangepast

De Bibliotheek is sinds 20 mei weer open! En daar zijn ze blij mee bij CultuurSpoor in Best. Eindelijk weer mensen binnen mogen ontvangen, eindelijk weer reuring in het gebouw waar het de voorbije maanden akelig stil was.

BEST - Iedereen is weer welkom in de bieb. Wel gelden nog steeds de coronaregels. Er is bovendien een gezondheidscheck bijgekomen. Bezoekers moeten vooraf een vragenlijst invullen. Alleen als je klachtenvrij bent, mag je naar binnen. De lijst kan later worden gebruikt bij contact- en brononderzoek. Verder moet elke bezoeker een mandje gebruiken. Daardoor hebben de medewerkers zicht op het aantal mensen dat binnen is. Zijn de mandjes op, dan moet je buiten wachten totdat er een vrijkomt. Ook is er in de bieb een looproute en andere uitgang. De leestafel en koffieautomaat blijven nog dicht.

De openingstijden zijn voorlopig aangepast. De bieb is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Als je gebruik wilt maken van een computer of van het kopieerapparaat, dan kun je deze reserveren. Dit werkt als volgt. Je komt binnen, doet de gezondheidscheck en neemt een mandje mee. Daarna ga je naar de balie en vult een registratieformulier in. Er zijn wel minder plaatsen beschikbaar.

Meer berichten