Best Bijzonder
Best Bijzonder (Foto: )

Moederdag-actie Best Bijzonder

Moederdag, de dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten. Lange tijd konden we niet spontaan een winkel binnenstappen of een terrasje pakken, maar gelukkig is dat nu weer mogelijk. We kunnen weer uitgebreid winkelen met als afsluiting een heerlijk drankje op het terras.

BEST - Ook wethouder Van der Heijden is blij met de versoepelingen: “Fijn dat mijn kinderen zelf iets kunnen uitzoeken voor mama, de voorpret is ook belangrijk. Met mijn eigen moeder ga ik gezellig een keer koffie drinken met wat lekkers erbij. Keuze genoeg in Best!”.

Favoriete winkel

Best Bijzonder is erg benieuwd naar de favoriete winkel van jouw moeder. Daarom hangen er in verschillende winkels - onder andere op Wilhelminaplein, Heivelden en in het centrum van Best - hartjesballonnen in de etalages. Maak een foto van de ballon in de winkel waar jouw moeder het liefst winkelt en vertel waarom ze juist daar graag naar toe gaat. Best Bijzonder verloot onder de meest originele inzendingen verschillende bossen bloemen van Bloemerie Best en Moon by Daisy, cadeaupakketten van Bij de Tantes en Numero 31, geurtjes van parfumerie Pour Vous en tot slot twee maal een heerlijke high tea voor twee personen van lunchroom Frisz.

Doe mee

Best Bijzonder ontvangt jouw inzending graag uiterlijk 8 mei via de mail: evenementen@bestbijzonder.com. Doe ook mee, want onze moeders zijn heel bijzonder!

Meer berichten