Martin Steenmetz (rechts) is de nieuwe coach van het herenteam van waterpolovereniging DBD uit Best.
Martin Steenmetz (rechts) is de nieuwe coach van het herenteam van waterpolovereniging DBD uit Best. (Foto: DBD)

Martin Steenmetz nieuwe coach DBD

De afgelopen twee seizoen stonden de heren van waterpolovereniging De Brabantse Dolfijnen (DBD) onder leiding van Klaas van Egmond. De ervaren coach moet echter een stapje terug doen, waardoor DBD op zoek moest naar een nieuwe coach. Gelukkig heeft DBD op korte termijn een nieuwe coach vast weten te leggen.

BEST -  Ze zijn uitgekomen bij een oude bekende. Vanaf aankomende seizoen staat het team onder leiding van Martin Steenmetz. Onder leiding van Martin pakten de heren in het seizoen 2008/2009 de titel in district zuid. In het nieuwe seizoen treft Martin drie heren uit dat seizoen. De nieuwe coach neemt bijna de complete selectie van de laatste twee seizoenen over, op één wijziging na. Vanaf komende seizoen verdedigt een nieuwe keeper het doel, namelijk Bas Heuvelmans. 

Goed nieuws 
Maar DBD heeft nog meer goed nieuws te melden. Ze mogen vanaf deze week eindelijk weer het zwembad in. In december gingen alle zwembaden op slot en daarmee was het gedaan voor de zwemactiviteiten van de vereniging. DBD gaat nu (tijdelijk) in het buitenbad de Dolfijn trainen. Het zal nog even fris zijn, maar dat zal de meeste zwemmers niet deren.

Meer berichten