Foto:
Toof Pet

Zet jij ook de Toof Pet op?

Vanaf deze week starten wij met het plaatsen van Toof Pet-verhalen op de website van deze krant én onze andere weekbladen.Toof Pet zijn verhalen over dieren, waarin een kind (4-9 jaar) de hoofdrol speelt. Zet de pet op, kijk naar een plaatje van een dier/beestje, zeg de toverspreuk en pats boem: je wordt omgetoverd in dat dier. Je maakt ermee kennis en leert wat wetenswaardigheden. Gooi de pet af en je bent weer waar je de pet opzette. Maud Sparidans (5 jaar) is de eerste kanjer die zich gaat omtoveren in ‘Toof Pet de Toverpet: de zebra’.

Wij zijn op zoek naar kinderen, die het leuk vinden om een hoofdrol te spelen in een Toof Pet-verhaal en met naam, leeftijd en foto op de website van de krant willen staan. Jouw kanjer hiervoor aanmelden doe je (kosteloos) op toofpet.nl.

Toof Pet is een idee van Jetse Offers (69), een pensionado, die het schrijven van kinderverhalen en zijn IT-ervaring combineerde. Dat resulteerde in e-book, dat op maat gegenereerd wordt op basis van een in te vullen aanvraagformulier op toofpet.nl.

In dit e-book Toof Pet Family spelen (maximaal 4) kinderen uit een gezin de hoofdrollen, met ouders, grootouders, familie, kennissen, vriendjes en/of vriendjes in bijrollen. Een leuke herinnering voor én aan iedereen die er in voorkomt.

Naast Toof Pet Family verschijnt in juni het e-book Toof Pet in de Klas, waarin elke (opgegeven) leerling uit de groep/klas Toof Pet een keer opzet en zich omtovert. De leerkracht doet uiteraard ook mee.

Meer berichten