<p>Burgemeester Hans Ubachs ging voor het tweede jaar op rij langs de huizen van de gedecoreerden. Dit keer met trompettiste Farah Schepens.&nbsp;</p>

Burgemeester Hans Ubachs ging voor het tweede jaar op rij langs de huizen van de gedecoreerden. Dit keer met trompettiste Farah Schepens. 

Vier Koninklijke onderscheidingen in Best

Op maandag 26 april kregen vier Bestenaren een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Hans Ubachs reikte, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, de onderscheidingen uit met inachtname van de huidige coronaregels.

BEST - De burgemeester ging persoonlijk langs bij de inwoners die dit jaar een lintje verdienden. Hij heeft hen verrast en gefeliciteerd met deze bijzondere prestaties. De onderscheidingen zijn door de partners opgespeld. Drie gedecoreerden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau (LON) en één is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (RON). 

Voor een benoeming in de Orde van Oranje-Nassau komen personen in aanmerking die zich vele jaren structureel en vaak onbaatzuchtig verdienstelijk hebben gemaakt voor onze (Bestse) samenleving.

Meer berichten