<p>Myrthe van de Wijdeven kruipt speciaal voor de Bestse binnen bingo in de huid van &#39;Nel van de Bingo&#39;, inclusief Rotterdams accentje.</p>

Myrthe van de Wijdeven kruipt speciaal voor de Bestse binnen bingo in de huid van 'Nel van de Bingo', inclusief Rotterdams accentje.

(Foto: )

Doe gezellig mee aan de Bestse binnen bingo

Op zaterdag 24 april houdt Myrthe van de Wijdeven vanuit huis een online bingo via YouTube. “Hiermee wil ik de Bestse ondernemers een hart onder de riem steken en de Bestse inwoners een leuke avond bezorgen”, legt Myrthe uit. “Een bingokaart kost 3,50 euro per stuk en van de opbrengst worden de prijzen ingekocht bij de plaatselijke middenstand.”

BEST - “Het idee is ontstaan in coronatijd”, vertelt Myrthe. “Mensen hebben niet veel om handen en dit is een leuke afwisseling. De bedoeling is om met deze bingo de ondernemers in Best te sponsoren. Iedereen kent bingo, dus je hoeft niet veel te doen. Gewoon een kaart kopen en meedoen.”

“Het is een privé-initiatief waar ik zelf niets aan overhoud”, verzekert Myrthe, die in het dagelijks leven leraar aan het Kempenhorst College in Oirschot is. “Het is puur om de Bestse ondernemers een steuntje in de rug te geven in deze coronatijd. Hoe meer mensen er meedoen, hoe meer steun de Bestse middenstand kan ontvangen.”

Mensen kunnen via http://foodfrobelfun.nl/bingo kaarten bestellen. De bingo begint om 20.00 uur en heeft als thema ‘Oranje Boven’. Deelnemers krijgen na het bestellen van de bingokaarten een link toegestuurd, die deelname aan de bingo verzekert.

Meer berichten