<p>Vier bewoners van woonzorgvoorziening Kanidas in Best hebben samen met Teun Toebes appelflappen gebakken.</p>

Vier bewoners van woonzorgvoorziening Kanidas in Best hebben samen met Teun Toebes appelflappen gebakken.

Teun bakt appelflappen met bewoners Kanidas

Samen met vier bewoners van woonzorgvoorziening Kanidas - te weten Lowie, Pita, Riet en niet te vergeten Martha - bakte Teun Toebes vorige week appelflappen bij Bakkerij Bread aan de Oirschotseweg in Best. “We hebben een fijn welkom gehad en zijn daarna direct aan de slag gegaan”, vertelt Teun enthousiast.

Best - Teun vervolgt: “Iedereen had er dan ook erg veel plezier in. Deze momenten zijn ontzettend belangrijk, want het leven in een verpleeghuis gaat veel verder dan de muren van het huis. De sferen van de bakkerij gaven een extra bijzondere lading aan deze middag.”

Bezoek Rob Kemps

Nadat alle flappen waren omgedoopt in suiker, stond er veertig minuten wachten op de planning. Niet getreurd natuurlijk. Want in deze tijd werden er heerlijke koekjes gebakken en genoot iedereen van een stuk appeltaart. In de tussentijd kwam ook nog Rob Kemps - bekend van de Snollebollekes en glorieus winnaar van ‘De Slimste Mens’ tv-quiz - zijn brood kopen bij de bakker.

Appelflap voor iedereen

Na afloop zijn alle appelflappen mee naar het verpleeghuis gegaan, waar iedereen ervan heeft kunnen genieten. Zo hebben alle medebewoners een heerlijke verse appelflap ontvangen. “En ik heb zelf ook een doos appelflappen meegenomen naar de televisiestudio in Hilversum. Ook daar zijn ze goed bevallen”, besluit Toebes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden