Vanaf maandag 1 maart kunt u uw zoon of dochter digitaal inschrijven op Het Kempenhorst College in Oirschot en het Heerbeeck College in Best.
Vanaf maandag 1 maart kunt u uw zoon of dochter digitaal inschrijven op Het Kempenhorst College in Oirschot en het Heerbeeck College in Best. (Foto: )

Digitaal aanmelden Kempenhorst en Heerbeeck College

Voor leerlingen in groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) is dit een spannende tijd. Zij verlaten binnenkort hun vertrouwde basisschool en maken de keuze voor een middelbare school.

BEST/OIRSCHOT - Vanaf maandag 1 maart kunt u uw zoon of dochter digitaal inschrijven op Het Kempenhorst College in Oirschot (school voor vmbo) en het Heerbeeck College in Best (mavo, havo en vwo/tweetalig en regulier). In het digitale aanmeldformulier wordt u stapsgewijs door het aanmeldproces geleid. Het formulier vindt u op de websites: www.kempenhorst.nl en www.heerbeeck.nl.
De scholen ontvangen u na deze inschrijving graag op een door u gekozen moment in de week van 15 tot en met 19 maart samen met uw zoon of dochter voor een persoonlijke kennismaking. De scholen hebben de nodige maatregelen getroffen om veilig met elkaar kennis te kunnen maken.
In de week van 28 april ontvangt u schriftelijk bericht over toelating en plaatsing. Op 30 juni is er een eerste kennismakingsmiddag en kan uw zoon of dochter kennismaken met de klas en de leercoach. Beide scholen wensen u en uw zoon of dochter veel succes met het maken van een goede keuze en verwijzen u graag naar de websites voor informatie, filmpjes en downloads.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden