Kinderen steken ondernemers hart onder de riem | Groeiend Best


<p>&ldquo;Wat een hartverwarmende actie! We werden helemaal vrolijk van deze hartjespost!&quot;, aldus Joyce, eigenaresse van een kapsalon aan het Wilhelminaplein in Best.&nbsp;</p>

“Wat een hartverwarmende actie! We werden helemaal vrolijk van deze hartjespost!", aldus Joyce, eigenaresse van een kapsalon aan het Wilhelminaplein in Best. 

(Foto: )

Kinderen steken ondernemers hart onder de riem

Afgelopen week bedachten de kinderen van basisschool de Heydonck uit Best dat lokale ondernemers wel een hart onder de riem konden gebruiken.

B EST - Terwijl de kinderen op maandag 8 februari vol enthousiasme weer naar school zijn gegaan, blijven bedrijven zoals restaurants, kapsalons, kledingzaken en dergelijke voorlopig gesloten. Valentijnsdag was dan ook een mooie gelegenheid om wat liefde rond te sturen. Zo ontving bijvoorbeeld deze kapsalon aan het Wilhelminaplein een envelop vol hartjes. Eigenaresse Joyce (foto) regeerde vol lof: “Wat een hartverwarmende actie! We werden helemaal vrolijk van deze hartjespost! Onze donkere etalage is er helemaal van opgefleurd en we hopen door wat positiviteit te delen op het raam ook een glimlach te toveren op het gezicht van de voorbijgangers. Iedereen kan in deze tijd wel wat extra liefde gebruiken!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden