Valentijnsontbijtje van Team De Vlinder voor het goede doel | Groeiend Best


<p>Wil jij ook iemand verrassen met een ontbijtje en te laten weten dat je aan hem of haar denkt? Dan is dit je kans!&nbsp;</p>

Wil jij ook iemand verrassen met een ontbijtje en te laten weten dat je aan hem of haar denkt? Dan is dit je kans! 

(Foto: )

Valentijnsontbijtje van Team De Vlinder voor het goede doel

De beklimmers van de Mont Ventoux gaan ook dit jaar weer op pad om nietsvermoedende Bestenaren op zondag 14 februari (én zaterdag 13 februari) te verrassen met een thuisbezorgd Valentijnsontbijt. Het is ook mogelijk om alleen een roosje met persoonlijke boodschap aan huis te laten bezorgen op ieder willekeurig adres in Best. De opbrengst van deze actie gaat naar het KWF én naar ‘ons eigen’ Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best.

Best - “Ook al zijn de omstandigheden dit jaar anders dan anders, toch willen we deze actie graag laten doorgaan”, aldus Jessica, initiatiefneemster van de actie: “Juist in deze soms eenzame tijd is het extra bijzonder om iemand te verrassen met een ontbijtje en te laten weten dat je aan hem/haar denkt. De ontvanger kan je ‘lief’ zijn, maar dat hoeft niet. De ontbijtjes worden óók ingezet om een ‘bijzonder iemand’ even in het zonnetje te zetten. De buurvrouw die nu de boodschappen voor je doet, je opa en oma die je het afgelopen jaar weinig hebt gezien, of die lieve collega die een oppepper kan gebruiken. Daar leent deze actie zich dus ook prima voor!” De goed gevulde ontbijtboxen worden coronaproof bereid en natuurlijk wordt bij het bezorgen de 1,5 meter afstand gerespecteerd. “Een luxe ontbijtbox voor twee personen bestaat uit verse croissantjes, broodjes, kaas, jam, (room)boter, een flesje bubbels, jus d‘orange, bonbons en een roos”, legt Jessica uit. “Dit ontbijt kost 19 euro voor twee personen of 12,50 euro voor één persoon. Desgewenst kunnen we er natuurlijk ook nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen.” De roosjes met handgeschreven wenskaart (al dan niet met afzender) worden voor slechts 5 euro aan huis bezorgd. “We willen onze acties laagdrempelig houden. Natuurlijk is de actie bedoeld om sponsorgeld te werven, maar we doen dat wél graag op een manier waar iedereen blij van wordt. Dit is nu typisch zo’n actie die een goed gevoel oplevert; bij de gever, bij de ontvanger en niet in de laatste plaats bij ons”, besluit Jessica. Ook iemand in het zonnetje zetten en bovendien een goed doel steunen? Bestellingen kunnen tot en met 12 februari worden doorgegeven: www.bestindebenen.nl, of telefonisch (of per app) op 06-58949349.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden