Open dag Summa College op zondag | Groeiend Best


<p>Alle activiteiten worden aangeboden via summacollege.nl. Aanmelden is niet nodig. </p>

Alle activiteiten worden aangeboden via summacollege.nl. Aanmelden is niet nodig.

(Foto: )

Open dag Summa College op zondag

Summa College houdt zondag 24 januari een online open dag vol interactieve online sessies, vlogs en livestreams. Leerlingen die zich oriënteren op een schoolkeuze, kunnen zo toch de sfeer proeven. 

EINDHOVEN -  Het Summa College heeft 26 mbo-scholen in de Brainportregio met in totaal meer dan 300 beroepsopleidingen. Juist nu is het belangrijk om leerlingen van het voortgezet onderwijs zo goed mogelijk te helpen met een vervolgopleiding. Met het interactieve online-programma maken jongeren uitgebreid kennis met het Summa College en mbo-onderwijs. 

Bezoekers kunnen sfeer proeven in de scholen met vlogs en direct contact hebben met docenten en studenten via WhatsApp, Instagram en e-mail. Alle activiteiten worden aangeboden via summacollege.nl. Aanmelden is niet nodig. 

Tijdens de open dag biedt ook Ster College een programma aan. Dit voortgezet onderwijs voor (jong)volwassenen (vavo) is verbonden aan het Summa College. Interessant voor de student die een middelbare school-diploma wil halen op een hoger niveau of een ander profiel of extra vakken wil volgen om zo een betere aansluiting te hebben bij de vervolgopleiding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden