Sports Playground wegens lockdown verlengd | Groeiend Best


<p>Alle kinderen onder de 18 jaar zijn welkom dus heb je behoefte aan een praatje, wil je gewoon even het huis uit of heb je juist zin in een enthousiast potje voetbal, kom dan eens langs. </p>

Alle kinderen onder de 18 jaar zijn welkom dus heb je behoefte aan een praatje, wil je gewoon even het huis uit of heb je juist zin in een enthousiast potje voetbal, kom dan eens langs.

(Foto: )

Sports Playground wegens lockdown verlengd

Best - Sinds het begin van dit jaar houdt JC Todo, in samenwerking met de Sportcoaches van TUURLIJK, Sports Playground om kinderen achter hun tablet of laptop vandaan te krijgen en toch even de buitenlucht in te gaan tijdens de lockdown. Dat is helemaal gratis en zonder inschrijving.

Elke werkdag worden er activiteiten gedaan en er zijn de afgelopen weken al veel dingen langs gekomen zoals voetvolley, basketbal, foamspeerwerpen, Archery Tag en een fotospeurtocht.

Over TUURLIJK

Tegelijkertijd hebben de sportcoaches niet stil gezeten en hebben zij zich binnen de gemeente verenigd tot TUURLIJK: een team van sport- en cultuurcoaches voor alle Bestenaren. Dit betreft een samenwerking tussen gemeente, Best Onderwijs en het Heerbeeck College. 

Het doel van dit team om alle inwoners van Best een mogelijkheid te bieden om te bewegen. Beweging staat hier niet alleen voor fysieke beweging maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang. Dat kan zijn door sportactiviteiten, wijkactiviteiten of culturele activiteiten op scholen, op straat of op een sportvereniging en zij zullen zich de komende tijd steeds meer laten zien.

Doorgaan tijdens lockdown

Voorlopig is TUURLIJK samen met JC Todo hard bezig om tijdens de lockdown kinderen in beweging te krijgen en dat blijkt een groot succes met veel kinderen die langskomen. Nu dat de lockdown langer duurt, is er voor gekozen om ook Sports Playground te verlengen en wel tot en met dinsdag 9 februari.

De enige wijziging is dat vanaf maandag 18 januari er van 15.00 tot 17.00 uur meegedaan kan worden aangezien deze tijd beter aansluit op de eindtijd van de scholen. Alle kinderen onder de 18 jaar zijn welkom dus heb je behoefte aan een praatje, wil je gewoon even het huis uit of heb je juist zin in een enthousiast potje voetbal, kom dan eens langs. Doe je mee?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden