Vernieuwend en toekomstgericht onderwijs | Groeiend Best


<p>Vanaf schooljaar 2021-2022 gaan de mavoleerlingen in de bovenbouw een uitgebreider praktijkgericht programma volgen. </p>

Vanaf schooljaar 2021-2022 gaan de mavoleerlingen in de bovenbouw een uitgebreider praktijkgericht programma volgen.

(Foto: )

Vernieuwend en toekomstgericht onderwijs

Het Stedelijk College Eindhoven biedt leerlingen de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen, heeft creativiteit hoog in het vaandel staan, vindt communiceren belangrijk en zorgt voor een dynamische leeromgeving. 

EINDHOVEN - Op de locatie aan de Oude Bossche Baan biedt men de volgende leerwegen op het vmbo aan: basis, kader en mavo. Binnen de mavo biedt de school onderwijs, gericht op een overstap naar mbo 4 of havo. Vanaf schooljaar 2021-2022 gaan de mavoleerlingen in de bovenbouw een uitgebreider praktijkgericht programma volgen. Deze nieuwe leerweg wordt hier als een van de eerste Eindhovense scholen in het onderwijsprogramma geïntegreerd. Tijdens de online open dagen worden ouders en leerlingen ook geïnformeerd over horizongebieden in de onderbouw: TechnoWorld, LifeStyle en SportPlaza. 

Op locatie Henegouwenlaan kun je terecht voor vwo, havo en mavo. Mentoren helpen je met plannen en het vinden van de juiste studievaardigheden. Je kunt kiezen uit vwo (gymnasium/atheneum), tweetalig vwo, havo, tweetalig havo, mavo en tweetalig mavo. Wist je dat er een Wetenschap brugklas vwo is? Met vwo-WON wordt je voorbereid op wetenschappelijk onderwijs. Nieuwsgierig naar alle activiteiten op deze scholen? Neem eens een kijkje op www.facebook.com/sc.eindhoven of volg het Stedelijk College op www.instagram.com/sc_eindhoven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden