Dikke duim van BPV voor eerste priklocatie Veghel | Groeiend Best


<p>De duim voor de GGD en alle zorgemedewerkers.&nbsp;</p>

De duim voor de GGD en alle zorgemedewerkers. 

(Foto: )

Dikke duim van BPV voor eerste priklocatie Veghel

Op woensdag 6 januari 2021 overhandigde de Brabantse Populieren Vereniging een ‘dikke duim’ aan de directeur van GGD Brabant. De duim, gemaakt van populierenhout en voorzien van glasmozaïek, staat voor een bijzondere gebeurtenis: het begin van de vaccinatie tegen COVID-19.

Best/Veghel - Voor de gelegenheid reisde een vertegenwoordiger van de populierenvereniging af naar bedrijventerrein De Amert in Veghel, waar die dag de eerste vaccinatie werd gezet. Rond 12.00 uur arriveerde de afgevaardigde van de BPV bij de Amert in Veghel. Na een gastvrij welkom nam de directeur van GGD Brabant de dikke duim dankbaar en met enige ontroering in ontvangst.

Afgelopen woensdag was overigens niet de eerste keer dat de Brabantse Populieren Vereniging haar dank betuigde aan alle zorgmedewerkers. Zo werden er afgelopen zomer reeds 250 duimen, gemaakt van populierenhout, afgegeven bij diverse zorginstellingen in Noord-Brabant. Met daarop de tekst: jullie zijn top!

Deze duimen maakte de BPV in samenwerking met Campus Westerwind, een plek waar zorg, landschap en gezondheid centraal staan. De Brabantse Populieren Vereniging zet zich in voor behoud van het Brabantse Populierenlandschap en is sinds 1965 kennispartner van gemeenten en overheden.

Zie voor meer informatie over de BPV de facebookpagina.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden