Terugblik Lieke: ‘Online les was wel wennen’ | Groeiend Best


Foto:

Terugblik Lieke: ‘Online les was wel wennen’

We hebben een memorabel jaar achter de rug. We laten in deze krant Bestenaren terugblikken op 2020. In dit artikel geven we Lieke Mols, leerling vwo 4, het woord.

“Afgelopen jaar was een ander jaar dan normaal. Halverwege het schooljaar moesten we online lessen gaan volgen, wat voor iedereen even wennen was. De school had het snel goed geregeld, maar ik miste uiteindelijk de gezelligheid in de klas wel. We moesten een aantal maanden in quarantaine, waardoor ik mijn familie en vrienden lange tijd niet in het echt heb kunnen zien.”

Ik zit op hockey en crossfit en hiermee moesten we ook een tijdje stoppen. Doordat we niet konden sporten hebben mijn zus en ik het skeeleren weer opgepakt. Elke week probeerden we twee keer te gaan skeeleren om toch gezond bezig te blijven. Een andere bezigheid in deze quarantaine was natuurlijk Netflix kijken.

Kerstmis is voor mij een familiefeest met veel gezelligheid. We zetten altijd de kerstboom op en versieren het huis met lichtjes. Met mijn families van beide kanten houden we een kerstdiner. Dit jaar zal het natuurlijk wel anders gaan. We hebben ons daarom voorgenomen om er thuis maar iets gezelligs van te maken.

Komend jaar hoop ik dat alles weer richting het normaal gaat. Ik heb een bijbaantje bij restaurant Suus en door corona kan ik daar nu even niet werken. Voor iedereen in Best en in Nederland, hoop ik dat er snel een eind komt aan deze vervelende periode.

Ik wens iedereen fijne en gezonde feestdagen toe.”

Terugblik van Lieke

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden