Rob: 'Het was een bizar jaar' | Groeiend Best


<p>Rob Kemps: &quot;Ik hoop dat iedereen op zijn eigen manier in 2021 de draad weer kan oppakken. Bovenal de mensen die het virus hebben (gehad) of dierbaren zijn verloren.&quot;</p>

Rob Kemps: "Ik hoop dat iedereen op zijn eigen manier in 2021 de draad weer kan oppakken. Bovenal de mensen die het virus hebben (gehad) of dierbaren zijn verloren."

(Foto: )

Rob: 'Het was een bizar jaar'

We hebben een memorabel jaar achter de rug. We laten in deze krant Bestenaren terugblikken op 2020. Aan het woord: zanger en cabaretier Rob Kemps.

“Wat een jaar! Eind 2019 werd ik vader van een zoon. Toen 2020 begon waren er volop plannen. Als eerste veel bezig zijn met het vaderschap maar ook veel optredens, vier stadionconcerten en een eigen festival op Aquabest. Op 8 maart presenteerde ik mijn boek ‘Randverschijnselen’ bij Quatre Bras en precies een week later ging Nederland op slot. Geen optredens, geen stadionconcerten en geen festival. Wel heb ik volop kunnen genieten van het vaderschap wat in het afgelopen jaar echt een lichtpuntje is geweest.

Eind 2020 hebben we met Snollebollekes onze kerstplaat uitgebracht en dat was gelukkig een groot succes. Binnen twee weken was de clip op YouTube al twee miljoen keer bekeken. Het is al met al een bizar jaar geworden waar men over 100 jaar nog over spreekt. Ik hoop dat iedereen op zijn eigen manier in 2021 de draad weer kan oppakken, ook de horeca, de winkeliers en iedereen die getroffen wordt door dit virus. Bovenal de mensen die het virus hebben (gehad) of dierbaren zijn verloren. Gelukkig heb ik het jaar positief kunnen afsluiten; ik ben deelnemer bij ‘De Slimste Mens’. Een ervaring die ik anders had moeten missen in verband met mijn drukke agenda. Ik wens iedereen een fijn, gelukkig en vooral gezond 2021 toe.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden