Kerstactie van Buurtvereniging de Leeuwerik meer dan geslaagd | Groeiend Best


<p>Een overzicht van de vele Kersttasjes met Bestuursleden Renate Wolters, Natasja van der Kraan en Willie Pluijm en op de voorgrond Elise van der Kraan.</p>

Een overzicht van de vele Kersttasjes met Bestuursleden Renate Wolters, Natasja van der Kraan en Willie Pluijm en op de voorgrond Elise van der Kraan.

(Foto:)

Kerstactie van Buurtvereniging de Leeuwerik meer dan geslaagd

Buurtvereniging de Leeuwerik heeft het jaar op een wel heel bijzondere manier toch mooi af kunnen sluiten. Omdat er eigenlijk geen activiteiten mogelijk waren werd besloten om een aantal bewoners in de Wijk die wat extra’s verdienden op een aangename manier te verrassen.

BEST -  In totaal werden er vijftig goed gevulde kersttasjes met heel veel lekkers door het bestuur persoonlijk bij mensen aan de deur afgeleverd, uiteraard op gepaste afstand. Deze kerstactie is een geweldig succes gebleken. Ouderen, alleenstaanden en ook mensen die de buurtvereniging een warm hart toedragen, maar ook de vrijwilligers die altijd klaarstaan om te helpen, werden aangenaam verrast. 

De beide woongroepen in Best, Klaverhuis en Molenhuis mochten zelfs een grote kerstdoos met veel lekkers in ontvangst nemen zodat ze alle bewoners wat extra konden verwennen in de komende feestdagen. Al met al kon buurtvereniging de Leeuwerik met deze geste voor ongeveer honderd mensen in hun wijk de kerst wat leuker maken. Met dank aan Plus Erwin Kenter en AH Boterhoek voor hun bijdrage. 

Daarnaast heeft de buurtvereniging ook nog eens ruim vierhonderd kerstkaarten in de wijk rondgebracht waarvoor een kleine groep vrijwilligers dagenlang hebben zitten schrijven met een persoonlijk woordje of een gedicht. Gewoon omdat zij vinden dat iedereen in deze rare tijden wat extra aandacht verdient.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden