Lionsclub zamelt Douwe Egberts waardepunten in voor Voedselbank | Groeiend Best


Foto:

Lionsclub zamelt Douwe Egberts waardepunten in voor Voedselbank

Douwe Egberts waardepunten in de la? Lever ze in voor de Voedselbank! Lionsclub Best Oirschot zamelt tot 1 januari waardepunten van Douwe Egberts in voor de Voedselbank Best-Oirschot.

BEST - De ingezamelde waardepunten worden bij Douwe Egberts ingewisseld voor koffie- en theeproducten. Voor elke 500 waardepunten krijgt onze Voedselbank 1 pak koffie. Deze koffiepakken worden toegevoegd aan de voedselpakketten die wekelijks ter beschikking worden gesteld aan mensen in Best en Oirschot die dat heel hard nodig hebben.

Momenteel krijgen 82 gezinnen in Best, Oirschot en Son wekelijks een voedselpakket. Dat komt neer op zo’n 300 ‘monden’ die geholpen worden. Op vrijdag 4 december deed ook burgemeester Judith Keijzers-Verschelling samen met Arnold Dijkstra, president Lionsclub Best-Oirschot, de spreekwoordelijke duid in het doosje in de supermarkt van Jumbo in Oirschot. “Ook een mooi voorbeeld hoe we er in deze tijd samen voor zorgen dat we elkaar niet loslaten”, aldus burgemeester Judith Keijzers-Verschelling.

Heeft u waardepunten in de la liggen en doet u er toch niets mee? Lever ze dan vóór 1 januari 2021 in bij de AH Boterhoek Best, de PLUS supermarkten in Best, de Jumbo in Oirschot en Middelbeers, Bakkerij Korengoud Oirschot aan de Korenaar en Mitra Drankenspeciaalzaak in Oirschot. Op al deze locaties staat een speciale inleverton waar u de punten - bij voorkeur gebundeld per 1000 punten - in kunt doen. Meer informatie vind je op www.bestoirschot.lions.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden