Campus Vitaal maakt speciale stal voor Kerst in de Vleut | Groeiend Best


<p>De deelnemers van Campus Vitaal maakten speciaal voor de Kerstroute in de Vleut deze kerststal. </p>

De deelnemers van Campus Vitaal maakten speciaal voor de Kerstroute in de Vleut deze kerststal.

(Foto: )

Campus Vitaal maakt speciale stal voor Kerst in de Vleut

Op 20 december is Kerst in de Vleut weer gestart. Tot en met 6 januari kan iedereen dagelijkse allerlei kersttallen bezoeken. Dit jaar doet Campus Vitaal voor het eerst mee aan deze route. De deelnemers van deze werkplaats maakten speciaal voor ‘Kerst in de Vleut’ een complete stal van plaatselijke gekapt populierenhout. De stal is te bewonderen aan de Grevenoordseweg 4 in Best.

BEST - De stal is ontworpen en gemaakt door medewerkers van Campus Vitaal. Zij kunnen niet aan het reguliere arbeidsproces deelnemen, maar leveren wel heel mooi vakwerk. Daar is deze stal een mooi voorbeeld van. Extra bijzonder is dat de Campus werkt met regionaal gekapt populierenhout. De stal is gemaakt van bomen die gekapt zijn langs de A2.

Zo krijgt de boom een nieuwe, waardevolle functie. Overigens maakt Campus Vitaal nog veel meer mooie spullen van ‘peppels’, zoals kers etagères tapasplanken, kinderspeelgoed en woonaccessoires. Wie kennis wil maken met de mensen en producten van Campus Vitaal kan een kijkje nemen op facebook of op de gloednieuwe website www.campusvitaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden