Bootcamp Salsa voor starters | Groeiend Best


<p>Docenten Kim en Lennie van Passion2Dance leren je de basis van de Cubaanse Salsa tijdens een workshop.&nbsp;</p>

Docenten Kim en Lennie van Passion2Dance leren je de basis van de Cubaanse Salsa tijdens een workshop. 

(Foto: )

Bootcamp Salsa voor starters

“Heb jij al eens van Cubaanse Salsa gehoord?” De meeste mensen die je deze vraag vraag stelt, zullen dit met “nee” beantwoorden. En daar wil Passion2Dance nou zó graag verandering in brengen! Een mooie manier om de basis te leren is hun workshop ‘Leer Cubaanse Salsa in 1 dag’ op zaterdag 28 november. 

BEST - Tijdens de workshop komen de basispassen aan bod, net als allerlei leuke ‘draaien’ en uiteraard heel veel tips en tricks. Na afloop van deze dag, weet je hoe je als leider kunt leiden en hoe je als volger kunt volgen. De workshop is van 13.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te boeken per koppel. 

Wil je toch alleen komen, omdat je geen danspartner hebt? Vraag dan eerst na bij Passion2Dance of er een vaste danspartner voor je geregeld kan worden. Tijdens de bootcamp wordt niet van danspartner gewisseld in verband met de coronaregels. Er is voldoende ruimte om tussen de koppels anderhalve meter afstand te houden. Voel je je niet lekker? Meld je dan af. Locatie: Spear Sport Center, Europaplein 1, 5684 ZC Best. Danservaring is niet nodig. De prijs is 37,50 euro inclusief drie uur workshop, samen dansen, pauze, koffie/thee, parkeren en locatiehuur.  Voor meer informatie, zie www.passion2dance.nl of de Facebookpagina van Passion2Dance. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden