Kunstroute Best 2021 staat al in de steigers | Groeiend Best


<p>Tijdens de jaarlijkse Kunstroute in Best laten lokale kunstenaars zien wat zij allemaal in hun mars hebben.</p>

Tijdens de jaarlijkse Kunstroute in Best laten lokale kunstenaars zien wat zij allemaal in hun mars hebben.

(Foto: )

Kunstroute Best 2021 staat al in de steigers

De organisatie achter de jaarlijkse Kunstroute in Best is al druk doende met de voorbereidingen voor de nieuwe editie. Gelukkig zijn vrijwel alle kunstenaars van 2020 ook in 2021 weer van de partij. Op een paar afzeggingen vanwege een verhuizing na dan. Na overleg is besloten om alle nieuwe aanmeldingen te accepteren.

BEST - Dat betekent dat, als alle nieuwkomers ook een geschikte locatie kunnen vinden, het totaal aantal deelnemers op 36 komt. Daardoor zal er ook in 2021 - om precies te zijn in het weekend van 29 en 30 mei 2021 - een grote verscheidenheid aan werk te zien zijn met voor elk wat wils. Dat maakt een bezoek aan de Kunstroute 2021 dubbel en dwars waard! In Best zijn de volgende expositiemogelijkheden.

De Ronde: Neem contact op met de organisatie van de Kunstroute als je hier wilt exposeren, er is nog ruimte. Voor bezoekers is er een corona-proof route mogelijk.

Cultuurspoor: Het is weer mogelijk om je aan te melden voor een expositie in de vitrinekasten bij de bibliotheek in Best. Neem contact op met de organisatie van de Kunstroute als je daar gebruik van wilt maken.

Galerie ArtBest: Dit is een nieuw podium in Best voor serieuze (amateur)kunst. Neem zelf contact op met eigenaresse Bij Jeanne Buijtels als je bij haar wil exposeren.
Volg Kunstroute Best 2021 via de Facebookpagina en/of www.kunstroute-best.nl. Op de website vind je ook presentaties van de deelnemers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden