Tekeningen voor Sint via speciale drive-thru | Groeiend Best


<p>Sinterklaas nodigt iedereen uit om zaterdag langs te komen bij de speciale Sint Drive-Thru aan de Vijverweg 10 in Best.</p>

Sinterklaas nodigt iedereen uit om zaterdag langs te komen bij de speciale Sint Drive-Thru aan de Vijverweg 10 in Best.

(Foto: )

Tekeningen voor Sint via speciale drive-thru

Nog vier nachtjes slapen en dan kan je Sinterklaas in levende lijve zien. De Sint nodigt iedereen namelijk uit om op zaterdag 28 november langs te komen bij de speciale Sint Drive-Thru. Deze vindt van 11.00 tot 17.00 uur plaats aan de Vijverweg 10 in Best.

BEST - Vanwege COVID-19 heeft de organisatie van de Sint Drive-Thru een aantal richtlijnen opgezet. Zo mag het terrein alleen worden betreden met het voertuig. Iedereen blijft in het voertuig zitten en komt niet live in contact met Sinterklaas. Wel kunnen er tekeningen en knutselwerken worden ingeleverd bij de Pieten. Volg de instructies goed op van de coördinatoren op het terrein, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Er is overigens maar één ingang (via de Vijverweg 10) en één uitgang (richting de Ambachtsweg). Let op! Als het druk is, kan het zijn dat er buiten het terrein gewacht moet worden. Blijf dan ook alstublieft in de auto zitten.

Cadeautje 
Heb jij post voor de Sint, dan kun je die inleveren bij Choco & Zoet aan het Wilhelminaplein 64 of in het gemeentehuis bij de burgemeester. Dus pak je knutsel-, teken-, en knipspullen en maak er wat moois van. Voor de mooiste inzendingen heeft de Sint een klein cadeautje klaarliggen. Sint is dit jaar anders aangekomen als andere jaren. Dit hebben jullie kunnen zien in het Sinterklaas Journaal Best. Binnenkort verschijnt er een nieuw leuk filmpje. Hou hiervoor de Facebookpagina ‘Sinterklaas Intocht Best’ in de gaten, of kijk op www.sintbest.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden