Workshop voor het goede doel | Groeiend Best


Foto: Theo van Vt

Workshop voor het goede doel

Op zaterdag 28 november overdag en dinsdagavond 8 december houdt Best in de Benen een workshop ‘Kerststukjes maken’ voor het goede doel. De workshop vindt plaats op de Hagelaarweg 25 in Best. De opbrengsten komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding en Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best. 

Best - De coronarichtlijnen kunnen gegarandeerd worden, omdat er in een grote loods wordt gewerkt. Er zijn natuurlijk ook kerststukjes te koop. Kopen kan op de dagen van de workshops op Hagelaarweg 25 en op zaterdag 12 december van 10.00 tot 16.00 uur op de Speelheideweg bij de garages (herkenbaar aan de banners van Bijna Thuis Huis De Vlinder). Ook daarvan gaan de opbrengsten naar het goede doel.

Praktische informatie 
De data en tijden zijn als volgt: zaterdag 28 november, groep 1 van 9.30 tot 11.30 uur, groep 2 van 13.00 tot 15.00 uur. Dinsdag 8 december, groep 3 van 19.00 tot 21.00 uur. Kosten: 27,50 euro per persoon. Per workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Als je je vóór 27 november aanmeldt, weet je zeker dat het stukje gemaakt kan worden, dat bij reservering is opgegeven. Inlopen op de dag zelf kan ook, maar vol = vol én het is afhankelijk van de nog beschikbare materialen, wat gemaakt kan worden. Voor meer informatie en aanmelden:

www.bestindebenen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden