<p>Foto: Marijke Vermeulen (Sinterklaasintocht 2019).</p>

Foto: Marijke Vermeulen (Sinterklaasintocht 2019).

(Foto: Marijke Vermeulen)

Post van Sinterklaas: Sinterklaas Journaal Best

Afgelopen weekend ontvingen wij het volgende bericht van Sinterklaas:

‘’Hallo kinderen,

Sinterklaas heeft bericht gekregen van de Intocht Commissie. Daar stond in: Sinterklaas komt met een Sinterklaas Journaal Best speciaal voor de kinderen uit Best.

Helaas zijn de maatregelen door het coronavirus aangescherpt waardoor ik dit jaar niet met de boot aankom. Er zal ook geen slaapkamer voor mij gereserveerd zijn in de Bibliotheek, maar gelukkig kunnen ik en mijn Pieten terecht in een heel mooi landelijk huis. Helaas is dit huis niet aangekleed met jullie mooie tekeningen, dus vraag ik jullie om voor mij het verblijf wat op te vrolijken. Waar je de tekeningen kunt inleveren staat vermeld op de website, dit is ons tijdelijk postadres.

Het kan zijn dat jullie hier en daar een Pietje zien lopen. Dit komt omdat ik gevraagd heb of dat ze alvast willen gaan kijken of alle kindjes weer lief zijn geweest dit jaar. Willen jullie ervoor zorgen dat papa en mama op de hoogte zijn en dat je er klaar voor zit met wat lekkernij? Dan zorg ik dat het een leuke film gaat worden!"

Op zondag 15 november zal de eerste aflevering van het Sinterklaas Journaal Best te zien zijn via YouTube, onze Facebook-pagina en via de website. Houd www.sintbest.nl en de Facebook-pagina Sinterklaas Intocht Best in de gaten voor alle updates.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden