<p>Per abonnement kunt u maximaal vier materialen bestellen, de materialen worden op uw pas geregistreerd.</p>

Per abonnement kunt u maximaal vier materialen bestellen, de materialen worden op uw pas geregistreerd.

(Foto:)

persbericht afhaaldienst bibliotheek: Best Leest

Het is november, ieder jaar dé maand van Nederland Leest, en dit jaar is november de maand dat de Nederlandse bibliotheken op last van de overheid moeten sluiten om verdere verspreiding van het Coronavirus in te dammen. Vooralsnog is ook de bibliotheek van CultuurSpoor Best tot en met woensdag 18 november gesloten.

BEST - Veel lezers namen de eerste dagen van november nog de kans waar om boeken te scoren. Boeken hamsteren om in deze tweede gedeeltelijke lockdown de zinnen te kunnen verzetten, dat begrijpen wij wel.

Afhaalservice 

Wij begrijpen ook dat er in deze periode van beperkingen behoefte is om boeken te blijven lenen en daarom bieden wij vanaf maandag 9 november de mogelijkheid om telefonisch of via mail bibliotheekmaterialen te bestellen die dan een dag later contactloos afgehaald kunnen worden.

Het werkt zo: ’s morgens tussen 10.00 en 12.00 uur belt u naar onze receptie en geeft uw bestelling door, bestellingen kunnen tot 12.00 uur ook gemaild worden naar info@cultuurspoorbest.nl Dan staat de dag erop op een afgesproken tijdstip tussen 14.00 en 16.00 uur bij de oude ingang van de bibliotheek een papieren tas met boeken voor u klaar. Per bibliotheekabonnement kunt u maximaal 4 materialen bestellen, wij registreren de materialen op uw pas. Boeken die u in wil leveren kunt u in een speciaal daarvoor neergezette bak deponeren. Wij nemen ze voor u in. Geen zorgen over boetes want daar is bij ons al jaren geen sprake van. Regel is wel houd afstand en KOM ALTIJD ALLEEN!

Het zwijgen van Maria Zachea

Dit boek van Judith Koelemeijer is in november 2020 het boek van Nederland Leest. Wij stellen het gratis ter beschikking aan onze leden. Zo lang de voorraad strekt kunt u aangeven dit boek bij uw bestelling te willen ontvangen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden