Logo groeiendbest.nl


Foto:

Maak kennis met de natuur op de Natuur- en WandelCoachDag

Beste Redactie,Onlangs heb ik via de website een agendapunt aangemeld voor 31 augustus met onderstaande tekst en plaatje (bijlage).Ik zie het echter niet terug op de agenda. Kunt u mij aangeven waarom het niet is geplaatst. Heb ik iets niet goed gedaan of komt het deze week?Met vriendelijke groet,Jan JochemsTel. 0622564346Op zaterdag 31 oktober 2020 kun je, veelal gratis, kennismaken met natuur- en wandelcoaching tijdens de 9de Natuur- en WandelCoachDag (NWCD). Geen ‘Nordic walking’ of sportbegeleiding, maar mentale coaching in de buitenlucht. De natuur wordt ingezet als hulpmiddel.

Zo’n 40 tot 50 wandelcoaches in Nederland en België bieden 31 oktober 2020 deze, veelal, gratis kennismaking aan. Hun achtergronden zijn divers, maar ze hebben één ding gemeen: ze gaan samen met jou op pad en dan in gesprek. Dat praat echt heel anders, minder confronterend en meer meedenkend.

De Natuur- en WandelCoachDag is bedoeld om de bekendheid van deze vorm van coaching te vergroten. Met een website, een twitteraccount en een facebookpagina worden mensen uitgenodigd om zaterdag 31 oktober 2020 mee te doen met kennismakingsactiviteiten. In regio Best is Jan Jochems als wandelcoach actief. Informatie inwinnen en aanmelden voor 31 oktober kan via de website www.nwcd.nl. 

Meer informatie over deze vorm van coaching in onze regio vind je op de website www.wandelenverwonder.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden