Foto:

Team de Vlinder gaat frietaardappelen verkopen

Ieder jaar doet er vanuit Best en omgeving een team mee die de Mont Ventoux gaat beklimmen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF én Bijna Thuis Huis De Vlinder. Om dit te realiseren houdt het team weer een serie leuke activiteiten en evenementen. Dit jaar zelfs coronaproof! Ze willen laten zien dat je ook op een leuke en creatieve manier geld kunt ophalen. 

BEST - Dit najaar kunt u bij het team de lekkerste frietaardappelen kopen. Deze komen rechtstreeks van het land. En zijn persoonlijk door de teamleden voor u geladen.

Voor een zak met 2,5 kg frietaardappelen betaalt u 2,50 euro. De aardappelen zijn vanaf zaterdag 17 oktober te koop bij de Hagelaarweg 25 in Best. Let op u dient contant te betalen. Er staan verpakkingen van 2,5, 5 en 10 kilogram voor u  klaar. Liever niet de deur uit? Bestel dan voor 16 en voor 23 oktober uw aardappelen via de website www.bestindebenen.nl en ze worden op zaterdag 17 en 24 oktober gratis bij u thuisbezorgd. U kunt zelf aangeven wanneer het uitkomt om ze te ontvangen. U kunt de aardappelen dan online betalen.

Natuurlijk houden de vrijwilligers zich bij het bezorgen aan de geldende Corona-maatregelen. Het doel van deze sponsoractie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zowel het KWF als Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best. Het team hoopt ook dit jaar, ondanks de bijzondere omstandigheden, weer op u te mogen rekenen. Om sponsorgeld binnen te halen, heeft men u dit jaar namelijk harder nodig dan ooit!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden