Halloween voor kinderen in DippieDoe

In oktober en november vindt de eerste editie van DippieBoe, Halloween speciaal voor de allerkleinsten, plaats in Attractiepark DippieDoe. Het park wordt volledig omgetoverd tot een groot Halloween festijn. Tijdens deze griezeldagen zijn alle attracties geopend. 

BEST - DippieBoe is een Halloween-evenement voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Overdag zijn er diverse Halloween-activiteiten. Wanneer de schemer valt en de klok zes keer slaat, verandert het vredige kinderattractiepark in een park waar de heksen aan komen vliegen, de vogelverschrikkers ineens beginnen te praten en de mummies klungelig rondlopen. 

Het programma bestaat onder meer uit een knutselmiddag, dansshows, een Tover Tocht en het bezoek van een Ballonnen Tovenaar. Daarnaast staat er tijdens DippieBoe ook een groot spookhuis in het park. In de avond lopen er diverse karakters rond en zijn er doorlopende toneelstukken. DippieBoe wordt gehouden op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 23 oktober en 1 november. 

Attractiepark DippieDoe is dan geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Er zijn zowel dagtickets al avondtickets verkrijgbaar vanaf 9,95 euro. Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal tickets op datum beschikbaar. Meer info en tickets: DippieBoe.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden