Foto:

Hip-Hop dansworkshops bij Todo

Op donderdag 29 oktober start Todo in samenwerking met Dans-à-Lon gratis Hip-Hop dansworkshops voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Vanaf dan zullen er elke donderdag tussen 19.30 en 20.30 uur workshops zijn en hieraan kan gratis (!) worden deelgenomen.

BEST - Hiphop is rond de jaren ‘70 ontstaan in de Bronx, New York in de Verenigde Staten. Het verspreidde zich al snel over de hele wereld en zo ook in Best. Tijdens de workshops begint men vanaf de basis: bouncing. Bouncen is één van de meest belangrijke elementen van hiphop en iets wat dus ook zeker iedere week terug zal komen.

Daarnaast gaat men zich focussen op muzikaliteit, creativiteit en zullen jullie natuurlijk toffe dansjes leren. Hiphop, net als andere stijlen, gaat om plezier en jezelf uiten. Dit zal dan ook centraal staan in de workshops, wees niet bang om jezelf te laten zien en heb vooral plezier!

Gratis aanmelden

De workshops vinden plaats bij JC Todo en worden gegeven door docent Bai Li Wiegmans van Dans-à-Lon. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en heb je ook zin om hier aan mee te doen of heeft je zoon of dochter interesse? Aanmeldingen kunnen via e-mail gestuurd worden naar: info@jctodo.nl of telefonisch via 0499-460111. De deelname is gratis!

Meer berichten