Logo groeiendbest.nl


Foto:

Avondje-Uit doet mee aan Rabo ClubSupport

De Avondje-Uit organisatie is de Rabobank dankbaar dat die een deel van haar winst in Best verdeelt over de meer dan 70 lokale verenigingen, en wel al naargelang het aantal stemmen dat deze maand op elk worden uitgebracht in de Clubsupport-actie. 

BEST - Een stem op Avondje-Uit betekent dat men een bijdrage levert aan het bestrijden van eenzaamheid onder mensen met lichamelijke, verstandelijke of sociale beperkingen die niet zo makkelijke zelf het huis uitkomen. Meer dan 100 Bestse vrijwilligers gaan hen meerdere keren per kwartaal thuis ophalen om hen een boeiend en/of gezellig avondje-uit te bezorgen: een zelfgekozen theatervoorstelling, concert, musical, dans, film of diner in een restaurant. 

Of bijvoorbeeld een bezoek aan een dierentuin of kamelenboerderij. Er zijn gemiddeld 30 avondjes-uit per maand. Alleen in 2020 is het helaas minder vanwege corona. De deelnemers zijn erg dankbaar dat dit in Best mogelijk is, mede dankzij de financiële steun die veel mensen geven door hun stem uit te brengen op Avondje-Uit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden