Logo groeiendbest.nl


<p>Jan Smulders van RegioBank Best/Smulders Financi&euml;le Diensten, Hoofdstraat 52, 5683 AG Best, tel. 0499-330022.</p>

Jan Smulders van RegioBank Best/Smulders Financiële Diensten, Hoofdstraat 52, 5683 AG Best, tel. 0499-330022.

(Foto: )

RegioBank al 100 jaar een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank bestaat 100 jaar. In 1920 werd met de oprichting van de Centrale Volksbank de basis gelegd voor wat RegioBank vandaag de dag nog steeds is: de bank in de buurt met een vertrouwd gezicht. En waar de klant voor een vraag of advies gewoon even kan binnenlopen.

BEST - “Klanten waarderen onze persoonlijke dienstverlening. Voor een vraag of advies bezoeken zij regelmatig ons kantoor. Ze weten dat ze bij ons een vertrouwd gezicht aantreffen. In het onderzoek van de Consumentenbond van juni 2019 beoordelen klanten RegioBank met een 9,3 voor algemene tevredenheid. Ook voor service en voor Internet én Mobiel Bankieren krijgt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Zo combineren wij persoonlijk contact met alle gemakken van deze tijd”, aldus Jan Smulders.

Persoonlijk
Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er in hun omgeving speelt. Die vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals school, supermarkt en bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. Zij investeren in een beter Nederland. Info: www.regiobank.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden