<p>Boven van links naar rechts: Sander Krijgh, Patrick Bosch, Robert Dillen, Etienne Hoekstra, Peter de Wit, Onder van links naar rechts: Jeroen van Broekhoven, Pieter van Lieshout, Jeroen Duif</p>

Boven van links naar rechts: Sander Krijgh, Patrick Bosch, Robert Dillen, Etienne Hoekstra, Peter de Wit, Onder van links naar rechts: Jeroen van Broekhoven, Pieter van Lieshout, Jeroen Duif

(Foto: )

Elke week sportieve reünie voor oud-collega's Plus

Zaalvoetbalteam ‘Plus Ton Henst’ is momenteel bezig aan haar vijfde seizoen in de competitie. ‘Dat is best wel bijzonder in deze roerige tijden’, aldus oprichter Jeroen Duif. Het team is ook al vijf jaar lang een stabiele middenmoter in het klassement.

BEST - “Het was destijds het idee om - op een sportieve manier - enkele oud-medewerkers van de supermarkt weer bij elkaar te krijgen. Je ziet daarnaast dat onze spelers regelmatig bij onze sponsor boodschappen doen. Op deze manier dragen we dus allemaal ons steentje bij aan deze mooie samenwerking”, vertelt Jeroen.

“Qua prestaties kun je ons team omschrijven als een stabiele middenmoter. In het huidige seizoen staan we, niet geheel verrassend, op een vierde plaats op de ranglijst. Helemaal niet verkeerd, aangezien we niet meer tot de ‘jongsten’ behoren.” De leeftijden van de spelers van zaalvoetbalteam ‘Plus Ton Henst’ variëren van 30 jaar tot begin 40.

De mannen zijn hun sponsor vooral dankbaar voor het mogelijk maken van dit gezellige team “We hopen nog heel lang op deze manier te kunnen blijven zaalvoetballen.”

Meer berichten