Logo groeiendbest.nl


<p>De Jongvolwassenen-afdeling van Toneelstichting Ons Eygen Landt speelt op 18, 19 en 20 september de voorstelling &#39;Crashed&#39;.</p>

De Jongvolwassenen-afdeling van Toneelstichting Ons Eygen Landt speelt op 18, 19 en 20 september de voorstelling 'Crashed'.

(Foto: )

Boeiende voorstelling Ons Eygen Landt

De voorstelling 'Crashed' zou eigenlijk eerder opgevoerd worden, maar door alle corona-perikelen konden de geplande voorstellingen in april niet doorgaan. Uiteindelijk is er voor gekozen om de uitvoeringen te verplaatsen naar september.

BEST - Dit heeft wel tot gevolg gehad dat Suzanne van Straten, die ook verantwoordelijk was voor het eerste script, niet verder kon gaan met de regie en deze heeft overdragen aan Sietske Oosthout. Sietske is geen onbekende voor Ons Eygen Landt. Zij regisseerde eerder met veel succes drie jeugdvoorstellingen. Met name de voorstelling 'Spijt' van Carry Slee heeft veel indruk gemaakt.
Sietske wilde dolgraag met de talentvolle groep aan de slag. Al had zij wel enige aarzeling over de zwaarte van het onderwerp. Erg beladen voor deze doelgroep was haar eerste indruk. Maar samen met de spelers heeft ze er een toegankelijk stuk van gemaakt, waarbij ook zeker gelachen kan worden.

Mooi geheel 
'Crashed' speelt zich zoals al in een eerder artikel gemeld af op een treinstation. Het leven van negen jonge mensen komt op een zondagmorgen ten einde. De personages bevinden zich tussen leven en dood. Oftewel ‘in de plooi van de tijd’. Sietske trof een zeer gemotiveerde groep, die de schouders eronder wilde zetten, veel plezier in het toneelspelen had, en veel inbreng leverde. Sietske knoopte de onderdelen tot een mooi geheel aan elkaar en wist er een luchtig geheel van te maken. Uiteindelijk staat er met Crashed! een productie die zeer de moeite waard is en waarin de jong volwassenen van Ons Eygen Landt kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Kortom een boeiende theateravond!!

Het stuk is te zien op vrijdag 18 september om 20.00 uur, op zaterdag 19 september om 18.30 uur en om 21.00 uur en op zondag 20 september om 14.30 uur. Per voorstelling wordt een maximaal aantal toeschouwers toegelaten, met inachtneming van de coronamaatregelen. Kaartjes kosten 7,50 euro per stuk en zijn te reserveren op de website: www.onseygenlandt.nl. Leeftijdsindicatie: 12+. Lukt online reserveren niet, bel dan met Willem Verder op telefoonnummer 0499-311288. Reserveer je kaarten op website Ons Eygen Landt

Over Ons Eygen Landt
Toneelstichting Ons Eygen Landt is op 10 maart 1981 opgericht en is gevestigd in Best. De stichting heeft als doel een brede vorm van toneel (toneel, muziek, dans en beweging) actief en passief te beoefenen. Binnen Toneelstichting Ons Eygen Landt zijn een viertal toneelgroepen actief, te weten: Jeugd in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, Jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar, Jong volwassenen in de leeftijd van 16 tot en met 20 jaar en Volwassenen. Elke groep wordt geleid door een professioneel regisseur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden