Logo groeiendbest.nl


Foto:

Unieke viering 75 jaar bevrijding: win vrijkaarten

Een event waar jaarlijks bijna 1000 mensen op af komen, hoe organiseer je dat in coronatijd? Bevrijdende Vleugels vindt de oplossing in een uniek event, waarbij jong en oud toch stil kan staan bij de bevrijding van Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

BEST - In plaats van de bekende static shows en wapendemo’s waar honderden bezoekers tegelijk naar kunnen kijken, zijn alle activiteiten, shows en demo’s verdeeld over een vooraf bepaalde route. Zo kunnen de bezoekers, die een ticket per tijdslot kunnen kopen, gereguleerd en op afstand van elkaar het gehele event ‘doorlopen’. 

Kinderen doen tijdens de route verschillende opdrachten en uitdagingen waarbij ze ‘soldatenstempels’ kunnen verdienen. Het event is vanwege het gelimiteerde aantal bezoekers per uur, uitgesmeerd over twee dagen: 19 en 20 september. Ter vervanging van de rondritten in WO2 voertuigen, zijn er dit jaar de ‘Museum Mysteries’, waarbij bijzondere wapens en artefacten uit het depot tentoongesteld worden.

Vrijkaarten winnen? 
Kaarten zijn nu al te koop op www.bevrijdendevleugels.com. Wil jij vrijkaarten winnen? Dat kan. Stuur gewoon een mailtje naar marketing@bevrijdendevleugels.nl. Vertel hierin waarom jij graag naar dit event wil komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden