Logo groeiendbest.nl


<p>De kleding wordt gebruikt voor het maken van kostuums voor mensen met dementie om te dragen tijdens een speciale fashionshow. </p>

De kleding wordt gebruikt voor het maken van kostuums voor mensen met dementie om te dragen tijdens een speciale fashionshow.

(Foto: )

Gezocht: kleding en accessoires

Voor een hartverwarmend evenement is Teun Toebes op zoek naar oude kleding en accessoires van mensen met dementie.

BEST -  Toebes wil de kleding en accessoires op een bijzondere manier laten herleven. “Toen drie maanden geleden tijdens de corona-crisis het zusje van mijn oma overleed, waar ik mantelzorger voor ben geweest, kon ik de kleding nergens kwijt”, legt Teun Toebes uit.

“Deze was gelabeld en de kledingbank wilde de kleding niet hebben. Weggooien is natuurlijk zonde, dus bedacht ik een manier om de herinneringen van de kleding op een andere manier nieuw leven te kunnen geven.”

Wat gaat er met de kleding gebeuren?

De kleding wordt gebruikt voor het maken van kostuums. Deze worden door mensen met dementie gedragen tijdens een speciale fashionshow. De kostuums zeggen iets over de levensgeschiedenis van het model, dus zo krijgt de kleding een waardevol tweede leven.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze inzameling, neem contact op met Teun Toebes via een e-mail naar teun@s-teun.nl of bel naar het telefoonnummer 06-39650702.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden