Logo groeiendbest.nl


<p>De showroom van Plameco spanplafonds aan de Zandstraat 22 in Best.</p>

De showroom van Plameco spanplafonds aan de Zandstraat 22 in Best.

(Foto: )

Plameco voortaan ook in Best

Naast het bestaande filiaal wat al ruim 8 jaar gevestigd is in Gemert opende Mark van Osch, eigenaar van Vakbedrijf van Osch, onlangs met trots een tweede filiaal met showroom van Plameco spanplafonds in Best aan de Zandstraat 22.

BEST - Een PLAMECO plafond wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het kan akoestisch, antistatisch en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het schimmel-, algen- en bacterie werend. Het installeren van het plafond kan in één dag: ‘s ochtends beginnen en dezelfde dag is het klaar.

Plameco komt eerst bij u langs en maken samen met u een ontwerp, waarin uw wensen worden verwerkt. Het montageteam monteert en spant het plafond, terwijl de grote meubelen gewoon in de betreffende ruimte kunnen blijven staan. De montage gebeurt zonder hak- en breekwerk. U kunt dezelfde dag weer over de ruimte beschikken, wat u veel ongemak en tijd bespaart.

PLAMECO biedt u ook een totaaloplossing voor de verlichting in uw plafond. Zonder goede verlichting is een ruimte niet compleet! U kunt kiezen voor het integreren van uw bestaande verlichting in het nieuwe plafond, of voor geheel nieuwe verlichting. Ook de randafwerking is bepalend voor uw interieurstijl.

Diverse stijlen zijn te zien in zowel showroom Best als in Gemert. Natuurlijk kunt u ook alvast ideeën opdoen op www.plameco.nl of op Facebook: Vakbedrijf van Osch.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden