Logo groeiendbest.nl


<p>De LEVBest bus gaat ook na de zomer de wijk in. Heeft u nu al vragen? Bel met 0499-770110, of mail naar <a href="mailto:infopuntbest@levgroep.nl">infopuntbest@levgroep.nl</a>.</p>

De LEVBest bus gaat ook na de zomer de wijk in. Heeft u nu al vragen? Bel met 0499-770110, of mail naar infopuntbest@levgroep.nl.

(Foto: )

De LEVBest bus blijft ondersteuning bieden

Veel mensen maken zich nog altijd veel zorgen om corona. Mensen zitten thuis met vragen en weten niet waar ze terecht kunnen. En als mensen om hulp vragen, duurt het oppakken lang vanwege het niet mogelijke face-to-face contact. LEVBest doet samen met andere (zorg)organisaties zijn best om mensen toch te ondersteunen bij de vragen die ze hebben.

BEST - Dit heeft LEVBest gedaan door het inzetten van de LEVBest bus. Medewerkers gingen de wijk in om de vragen op te halen en mensen hun verhaal te laten doen. In de bus zijn ook andere professionals van onder andere GGZ en gemeente meegegaan. Dit werkte zo goed dat LEVBest is gaan nadenken over hoe ze dit op deze manier kunnen blijven doen. De conclusie is dat de LEVBest bus blijft! De bus gaat van maart tot en met september twee keer in de maand de wijk in en wel op de 1e woensdag en 3e donderdag van de maand. U kunt dan onder het genot van een kop koffie het gesprek met LEVBest aan gaan.Op woensdag 2 september vindt u de bus in de Leemkuilen en op donderdag 17 september in de Leeuwerik. De precieze locatie wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. Meer info: www.levbest.nl.

Kim van Hout
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden