Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2024 organiseert Golfclub Son voor de 18e keer het Sons Open, sinds vorig jaar gesponsord door L’uva wijnen in Son. Iedere golfer wordt uitgedaagd om mee te strijden om de titel ‘Sons Golfkampioen 2024’. Deelname aan het kampioenschap is mogelijk voor alle golfers, ook van buiten Son en Breugel, mits ouder dan 18 jaar en in bezit van een NGF-baanpermissie.

Er is plaats voor circa honderd deelnemers waarbij we streven naar een 60-40 verdeling tussen golfers uit Son en golfers die van buiten Son komen; leden van Golfclub Son behoren tot de eerste categorie.

Er wordt gespeeld in twee categorieën: hoge en lage handicappers.

• De hoge handicappers (hoger dan 26) spelen zaterdag (stableford).

• De lage handicappers (26 of lager) spelen op zondag (strokeplay).

In beide categorieën wordt gespeeld zonder handicapverrekening. De winnaars van de zaterdagwedstrijd mogen ook aan de wedstrijd op zondag meedoen. Winnaars van de wedstrijd voor lage handicappers worden gehuldigd als Sons Golfkampioen en ontvangen de bijbehorende trofee.

Het L’uva Sons Open eindigt op zondag rond 16.30 uur met de prijsuitreiking voor beide categorieën, gevolgd door een buffet voor alle deelnemers.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark ’De Gentiaan’, Rooijseweg 11, 5691 PA Son, tel 0499-842581.

Het inschrijfgeld bedraagt € 47,50 per persoon, dit is inclusief het buffet. Leden betalen € 27,50. U kunt inschrijven tot 10 augustus.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier gaat u naar de website van Golfclub Son www.golfson.nl.