Nog geen plannen voor zondag 14 juli? En in het bezit van een auto van minstens 25 jaar oud? Dan zorgt de Oirschotse klassiekerclub OTO voor de perfecte invulling van die dag. Want samen met de oldtimerclubs Old-Timer Vrienden Brabant-Limburg, de Historische Automobiel Vereniging Nederland, de Historische Opel Club Nederland en Autoclub Boxmeer organiseert OTO dan de inmiddels traditionele zomerrit door Brabant.

De start is vanaf 9.30 uur bij Zalencentrum ‘t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot. Na een kopje koffie (eigen rekening) vertrekken de deelnemers om 10.00 uur via een prachtige route naar Sambeek, waar de verschillende clubs zich verzamelen. Ook staat er koffie, thee en vlaai klaar. En natuurlijk is er gelegenheid om vele tientallen klassiekers van andere clubs te bekijken.

Mooie prijzen

Rond twaalf uur volgt een briefing en start de route. Bij terugkomst kunnen de deelnemers met de verstrekte consumptiebon genieten van een snack of een drankje. Rond half vijf volgt de prijsuitreiking, mooi op tijd om de EK-finale nog te zien. Deelname aan de Zomerrit kost slechts €7,50 per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving en een consumptiebon. Inschrijven kan tot 7 juli via OTO-oirschot.nl of via email: ec@oto-oirschot.nl onder vermelding van naam en aantal personen.