Het is nog maar een paar maanden op de markt en nu al een internationale sensatie: GOA Vodka. De nieuwkomer uit Son en Breugel heeft zilver en brons gewonnen bij de Internationale Wine and Spirit Competition (IWSC) in Londen. De jury was laaiend enthousiast: “Delicate botanische expressie met subtiele aroma’s. Verwarmend en gefocust.” De IWSC is de belangrijkste competitie ter wereld voor sterke alcoholische dranken. GOA-eigenaren Denis Salamadin en Ton Pas zijn dan ook apetrots op deze prijs. “GOA past helemaal in de trend om wodka extra definitie en smaak te geven. We hebben een unieke slow-drink ervaring gecreëerd door hoogwaardige graanwodka te mengen met drie pure ingrediënten: oesterzwammen, mos en dennennaalden. Acht keer gefilterd voor een rijke frisse bloesemgeur, een zachte en diepe bossmaak en een milde, langdurige afdronk.”

De twee ondernemers hebben lang gewerkt aan het recept om de smaak en de afdronk te perfectioneren. “Deze prijs is een erkenning dat onze wodka internationaal tot de top behoort. En dat vinden we natuurlijk geweldig!”

GOA Vodka is onder andere te koop bij Gall & Gall Heivelden Best. Voor meer informatie zie www.goavodka.com.

Ton en Denis zijn aanwezig op 6 juli van 10.00 tot 20.00 uur. Koop je een fles GOA Vodka, dan maak je kans op een partyspeaker of een hoodie.